Student Op School

Nieuws

Al meer dan een jaar helpen Utrechtse studenten op middelbare scholen in de regio!

Een half jaar geleden was in het UU-nieuws te lezen dat Utrechtse bètastudenten op scholen aan de slag zijn gegaan en wat voor effecten er al te zien waren. Klik hier om het nieuwsbericht met de ervaringen van student Sophie en docent Bob te lezen.

Ondertussen zijn we weer een half jaar verder en kunnen we zeggen dat er bijna 150 verschillende studenten op meer dan twintig scholen geholpen hebben! De scholen zijn heel blij met de inzet en studenten worden nu ook steeds meer op locatie (i.p.v. online) ingezet.

Wervingsafbeelding voor het assisteren van een pedagogisch medewerker in de kinderopvang via Student op school .

Ben jij de student die op de kinderopvang kan helpen? Meld je nu aan!

Binnenkort gaat Student op school van start met een nieuw soort inzet waarin studenten met pedagogische kennis aan de slag gaan met hele jonge kinderen. De vacature staat nu online: klik hier om meer te lezen wat deze taak inhoud.