Student Op School

Agenda

14 december 2021
17:00 - 18:00
Online én op de Uithof is er plek om online deel te nemen

(Online) Studentenbijeenkomst December

Elke eerste dinsdagmiddag van de maand is om 17:00 de studentenbijeenkomst speciaal voor de studenten die rondlopen vanuit SOS op middelbare scholen. Dit is gebruikelijk op de Uithof. Deze keer is de bijeenkomst anders dan anders. Vanwege de aangescherpte Coronamaatregelen en op verzoek van velen is de bijeenkomst deze keer online via Teams. Als je op de Uithof bent vanwege studie o.i.d., dan mag je natuurlijk ook op de gebruikelijke locatie in het Buys Ballotgebouw (BBG 3.17) deelnemen aan deze online bijeenkomst!

Vooraf en aan het begin van de werkzaamheden op school wordt je als student begeleidt vanuit Student op school en daarbij horen ook deze bijeenkomsten.

Vragen over of aanmelden voor deze bijeenkomst? Stuur een mail naar Marjolein Gelauff via studentopschool@uu.nl