Student Op School

Agenda

11 januari 2022
Online én op de Uithof is er plek om online deel te nemen

(Online) Studentenbijeenkomst Januari

Elke eerste dinsdagmiddag van de maand is om 17:00 de studentenbijeenkomst op de Uithof. Deze keer is de bijeenkomst een week later vanwege de Kerstvakantie. Daarnaast houden we de optie open dat deze opnieuw online kan zijn vanwege (mogelijk) aangescherpte Coronamaatregelen . Als je op de Uithof bent vanwege studie o.i.d., dan mag je natuurlijk ook op de gebruikelijke locatie in het Buys Ballotgebouw deelnemen aan deze online bijeenkomst!

Vooraf en aan het begin van de werkzaamheden op school wordt je als student begeleidt vanuit Student op school en daarbij horen ook deze bijeenkomsten.

Vragen over of aanmelden voor deze bijeenkomst? Stuur een mail naar Marjolein Gelauff via studentopschool@uu.nl