Student Op School

Vacature ‘Assisteren in de Les’

Zit jij in jouw bachelor en wil je graag leerlingen helpen én is wiskunde of economie helemaal jouw ding? Dan zoeken wij jou voor deze vacature! Een van onze scholen (+/-30min fietsen vanaf de Uithof) is op zoek naar vijf studenten die in de havo-bovenbouwklassen leerlingen willen helpen in de lessen. Je ondersteunt een vakdocent en mag enthousiast vertellen over jouw eigen studie en kennis! Per z.s.m. wordt er op de volgende momenten hulp gezocht:

• Dinsdag, donderdag en/of vrijdag: een wiskundedocent helpen in de lessen.
  • Woensdagmiddag: leerlingen helpen met het aanpakken van economisch rekenen en rekenvaardigheden bij economie.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar studentopschool@uu.nl en daarnaast jouw motivatie en gegevens in te vullen via ons aanmeldformulier.