Student Op School

Vacatures

Vacature voor afgestudeerden: Wil jij graag outreachactiviteiten organiseren vanuit de bètafaculteit?

GEZOCHT: PROJECTMEDEWERKER  U-Talent

Functie – Ben jij een organisatorisch talent?

Als projectmedewerker bij U-Talent organiseer je een breed scala aan activiteiten op het gebied van bètavakken voor docenten en leerlingen van middelbare scholen. Je werkt zelfstandig aan jouw activiteiten en zoekt waar mogelijk en noodzakelijk afstemming en verbinding. Samen met de andere acht leden van het projectteam binnen het Freudenthal Instituut  externe linkzorg jij dat ons rijkgevulde programma op rolletjes loopt. Naast het eigen team heb je contact met docenten en leerlingen van onze partnerscholen, met collega’s en wetenschappers van andere departementen van de Universiteit Utrecht en met projectleiders bij de Hogeschool Utrecht.

Activiteiten die je onder je hoede hebt zijn bijvoorbeeld:

• uiteenlopende masterclasses voor leerlingen uit bovenbouw havo/vwo;
  • de onderbouwdagen voor havo- en vwo-leerlingen;
  • uiteenlopende nascholingsactiviteiten voor bètadocenten;
  • de jaarlijkse U-Talent conferentie voor docenten, technisch onderwijsassistenten en schoolleiders;
  • overige activiteiten zoals bijvoorbeeld een tweedaagse excursie naar de Hannover Messe, en de regionale voorronde van de EUSO (European Union Science Olympiad).

Profiel – Ben jij afgestudeerd (minimaal HBO-bachelor) en opzoek naar een baan voor vier dagen in de week?

De ideale kandidaat:

• heeft minimaal een (HBO) bachelor diploma;
  • brengt uitstekende organisatorische vaardigheden mee, waaronder planmatig werken en overzicht bewaren;
  • kan zelfstandig werken en waar nodig teamleden om ondersteuning vragen;
  • heeft affiniteit met en kennis van bèta en techniek;
  • weet welke toon te kiezen, zowel in e-mails en documenten als in gesprek en overleg, zowel in het Nederlands als Engels;
  • is behendig in het gebruik van verschillende softwarepakketten en is snel thuis in nieuwe programma’s;
  • is bij piekmomenten bereid en in staat om er een schepje bovenop te doen en helpt mee onze plannen bij te stellen als dat nodig is.

Wij zijn blij als je ook nog:

• vanuit werk of studie ervaring hebt met het middelbaar onderwijs en het organiseren van activiteiten o.i.d.;
  • didactische en pedagogische kennis hebt en affiniteit met onderwijsvernieuwing.

Jouw aanstelling – Een dienstverband van 0,8 fte voor een jaar per 1 mei 2022 of eerder als mogelijk

• Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.
  • Het salaris bedraagt – afhankelijk van opleiding en ervaring – van minimaal € 2.710,- en maximaal € 4.093,- (schaal 8/9 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao van de Nederlandse Universiteiten.

Heb je interesse?
Kijk op https://www.uu.nl/organisatie/werken-bij-de-universiteit-utrecht/vacatures/projectmedewerker-u-talent-08-fte voor meer informatie over deze facature en solliciteer uiterlijk 9 maart 2022 via de gele knop onderaan.

Heb je nog vragen?